2008 Zero8 wordt opgericht door Ascagne van de Laar als internet Marketing bedrijf, daarvoor is hij circa 9 jaar in de ICT branche actief geweest met veel liefde en passie. Maar het was tijd voor iets anders! De ICT branche en zeker de internet branche staat in de kinderschoenen van iets wat heel groot gaat worden.

2009 Lancering Crosshelmen.nl. Wij vonden dat het karige aanbod van crosshelmen in Nederland wel wat beter kon. Zo werden al snel contact gelegd met 6 stabiele en betrouwbare merken.

2010 Lancering Jethelm.nl. Specialisme in Jethelmen, tijd voor wat nieuws binnen Zero8.

2011 Plannen voor een nieuwe webshop omgeving is geboren, na veel wikken en wegen en vooral webshop systemen proberen wordt besloten dat het tijd is om dingen groter aan te pakken

2012 Zero8 gaat stappen zetten, er wordt een nieuwe webshop bouwer gevonden en zo werd Crosshelmen.nl en Jethelm.nl 2.0 in de markt gezet

2013 Na veel problemen met onze toenmalige webshop bouwer wordt besloten afscheid van elkaar te nemen en Zero8 gaat op zoek naar een Webshop specialist die wel zijn afspraken nakomt en die ons verder kan helpen onze visie om te zetten naar een perfecte webshop voor onze klanten.

Die werd na zorgvuldig beraad gevonden.

Crosshelmen.nl gaat veel meer verkopen, ook crosskleding, crosslaarzen, oliën, tassen, worden aan het assortiment toegevoegd. Crosshelmen.nl wordt een volwaardige motorcrosskleding shop.

Ook wordt in 2013 een nieuwe webshop gestart genaamd Bmxkleding.nl, dit moet de grootste online speciaalzaak worden op het gebied van BMX kleding in Nederland.

2014 Dit wordt het jaar van veranderingen, een nieuwe webshop en een nieuw pand, alles tegelijk. Door hard werken en volharden begint Zero8 samen met hun webshop bouwer aan de bouw van een compleet nieuw webshop-systeem.

Ons allereerste echte personeelslid is een feit, Welkom Jordy Overman! Na een periode van 2 stages is het dan zover.

2015 Op 5 februari is het zover, Crosshelmen.nl, Bmxkleding.nl en Jethelm.nl worden gelanceerd.

Versie 3.0 is een feit, mede dankzij de fijne samenwerking met onze webshop bouwer lukt het om alles te verbeteren.

We leveren sneller, we zijn in staat onze levertijden betere te monitoren en onze klanten profiteren van goede prijzen.

In 2015 wordt ook een showroom geopend.

2016 Wat er precies allemaal gaat veranderen en wat we allemaal gaan verbeteren weten we nog niet. Wel weten we zeker dat dit de geboorte zal zijn van Scooterhelm.nl en Integraalhelm.nl.

Ook verwelkomen we Freek in ons team, deze  harde werker neemt ons veel werk uit handen!

maart 2016 Integraalhelm.nl is een feit, wij gaan met Integraalhelm.nl een stevige naam neerzetten en gaan de concurrentie aan met alle reeds gevestigde online shops op het gebied van Integraalhelmen.