Een werkbank vormt vaak het middelpunt van de werkplaats of garage. De aanschaf ervan is vaak een flinke investering, daarom is het juist zo belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Kies voor een hoge kwaliteit, professionele werkbank van gerenommeerde merken zoals Kraftmeister.

Enkele vragen die je jezelf kunt stellen voor de aanschaf zijn: Waarvoor ga ik de werkbank gebruiken? Wil ik een werkbank met houten blad of met RVS? De meeste mensen kiezen voor een houten blad, maar RVS kan erg handig zijn wanneer je veel met vloeistoffen werkt. Ook is RVS hittebestendig. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de hoogte van de werkbank. Een te lage werkbank zorgt ervoor dat je een slechte werkhouding hebt tijdens het klussen of repareren. Zorg er dus voor dat je de hoogte weet die ideaal voor je is, en dat de werkbank eventueel in hoogte verstelbaar is door middel van stelpoten.

Soorten Kraftmeister werkbanken

Het merk Kraftmeister staat al jaren voor hoge kwaliteit werkbanken en werkplaatsinrichting. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod aan complete werkbanken. Deze zijn verkrijgbaar in chique kleuren zoals grijs of een zwarte werkbank. Bijna elke mogelijke opstelling is gemaakt. Wil je toch een werkbank samenstellen op basis van je eigen wensen, ook dat is mogelijk. Maak een combinatie van een werkblad, onderkasten (met lades of deurtjes) en voeg optioneel nog een gereedschapswand met stopcontact en LED-verlichting toe voor eenvoudige toegang tot de meest gebruikte gereedschappen.