In een eigen project ben ik begonnen met opbouw van nu nog 1 webshop voor 1 land. Deze shop zal zich profileren als Harley webshop, een webshop voor Harley Onderdelen.

Zo ben ik begonnen met Biker66.eu maar omdat dit domein wat moeite had met geïndexeerd worden binnen Europe heb ik de webshop ondergebracht onder www.biker66.co.uk.

Nu kan ik kijken of de webshop die een basis voor aankopen via Amazon op Affiliate basis wel goed wordt geïndexeerd voor Verenigd Koninkrijk.

Puur experimenteel zal ik dan doorgaan met de opbouw van dezelfde webshop maar dan voor de landen Duitsland en Nederland. Via mijn blog hier houdt ik jullie op de hoogte.

De webshop is in categorieën opgedeeld die het voor u makkelijk maakt de juiste Harley Davidson onderdelen te vinden. Dit komt door mijn eigen passie voor het merk Harley Davidson.

Veelal zijn de Harley onderdelen duur en vrij lastig te vinden, en als je ze al kan vinden in Nederland, Duitsland of daarbuiten, dan betaal je een te hoge prijs.

Maar belangrijker nog, vanwege drukte leek het me een goed idee om dit op Affiliate basis te doen, dus zonder eigen voorraad. Nu is de basis dat ik zelf als ik daar zin in heb, producten ga zoeken op Amazon die voor uw Harley Davidson geschikt zijn. Deze rubriceer ik en maak het makkelijker zoekbaar, nu is het nog wat zoeken naar de opbouw van de categorieën. het uiteindelijk doel zal zijn dat net als bij de grote webshops eerst kiest welke Harley u rijdt en dat u daarna kan kiezen welke categorie het beste bij uw zoekopdracht past. U kiest dan uw Harley onderdeel.

Als u deze heeft gevonden klikt u het onderdeel aan en wij sturen u door naar de betreffende Amazon pagina of product. U kunt de prijs checken via Amazon en afrekenen bij Amazon.