Sinds 15 December van 2021 is het een stuk makkelijker geworden een Douchekop te bestellen. Zero8 lanceerde namelijk www.douchekopshop.nl. We dachten er behoefte moet zijn aan een webshop gespecialiseerd in douchekoppen.

Nou is het natuurlijk gebruikelijk om een webshop pas te lanceren als hij helemaal af is, maar ik heb ervoor gekozen om met weinig producten direct online te gaan. Wel met de nodige SEO kennis, en kijkende wat ik in een korte periode voor elkaar kan krijgen.

De uitdaging is natuurlijk om op het zoekwoord douchekop zo snel mogelijk een hoge positie in te nemen.

Nu is de webshop zelfs nog niet geïndexeerd, we zullen jullie op de hoogte gaan houden van de ontwikkelingen van deze webshop.

[16-12-2021] Hoe staan we er nu voor? De shop is nog niet geïndexeerd, onder andere door deze blog op onze eigen pagina hopen we dat dit uiterlijk na het weekend voor elkaar zal zijn. Aangezien ik zelf een weekend weg ben, kan ik pas na het weekend een update gaan geven. Uiteraard ga ik dit zelf wel volgens tijdens mijn verblijf in het Noorden van ons land. We hebben de shop gebouwd in Shopify, ongelofelijk hoe snel dat je hiermee kunt bouwen, aanrader. Maar ook een SaaS oplossing heeft zo zijn beperkingen, we komen hier in een ander blog nog wel eens op terug.

Ook zelf een webshop starten? Neem contact met ons op, wij kunnen helpen