Project Description

Doelstelling: zorg voor meer omzet in Duitsland

Stehtischshop.de is al jaren een toonaangevende webshop voor statafels in Duitsland. Echter de omzet kan nog veel hoger. Inzetten op omzetverhogende strategieën is het plan. Hoe dan? We hebben hier gebruik gemaakt van een analyse naar producten en marktomvang; waarom doen bepaalde producten het nu wel of niet in Duitsland. Aan de hand daarvan maakte we een plan van aanpak en gaan we marketing inzetten die specifiek voor de Duitse markt geschikt is. Dit project loopt nog steeds

Gebruikte diensten

Dit project is op dit moment erg actueel, we zijn druk bezig met de voorbereidingen.

Project Planning 8%
Graphic Design 0%
Branding 0%
Multimedia 0%

Eerste Planning

Op dit moment hebben we een 1e gesprek gehad met de eigenaar, de leverancier en de marketeers. Erg vruchtbaar tot nu toe, maar nu tijd om te plannen.

Gesprekken

Er zullen gesprekken gevoerd moeten worden met alle in dit project aangewezen personen. Hoe gaan we de doelstellingen waarmaken is de vraag.

Onze diensten zijn klaar

Als doelstellingen zijn gehaald zijn we uiteraard tevreden, mocht u in de toekomst nog graag zaken met ons willen doen of opnieuw van onze diensten gebruik maken stellen we dit natuurlijk erg op prijs. Voor nu hebben we de doelstellingen gehaald.

Vraag meer over dit project