WAT MOGEN WE VOOR U DOEN?

U kunt uw webshop op diverse manieren laten groeien in omzet. U kunt denken aan het inzetten van andere talen om ook uw product over de grens te gaan verkopen. Mocht u niet de behoefte of tijd hebben om uw productinfo te vertalen dan kunnen we kijken of het een mogelijkheid is om uw producten te gaan verkopen via marketplaces als Amazon en C discount. Het enige wat u dan nodig heeft zijn de EAN codes van uw producten. Eventueel kunnen we helpen met de vertalingen van de productomschrijvingen van uw producten.

Meer Weten?
Vraag een offerte

Een nieuwe kijk op uw webshop en uw producten kunnen interessante nieuwe inzichten geven. We hebben ideeën om producten te verbeteren of om juist producten weg te laten. Soms is minder beter, soms is meer beter, als het maar onderzocht is. Wij vinden het een waar genoegen om bij u aan te schuiven en te kijken of we met wat brainstormen tot nieuwe verbeteringen kunnen komen.

Meer Weten?
Vraag een offerte

We hebben het vaker gezien, webshop eigenaren met het verkeerde onderbemeten of nog vaker, overbemeten platforms. De kosten zijn te hoog omdat het systeem te zwaar is voor wat er nodig is. We kunnen u helpen migreren naar een nieuw webshop platform. Mocht u nog geen webshop hebben dan helpen we u kiezen. We hebben al met veel webshop platforms gewerkt er we kennen de voor en nadelen van veel van die platforms. Door in het begin een goede doordachte keuze te maken kunt u veel tijd besparen. We hebben ervaring met Magento 1, Magento 2, Shopware, Virtuemart, Lightspeed, Prestashop en Shopify.

Meer Weten?
Vraag een offerte

We schuiven bij u aan om te kijken welke van uw producten goed verkocht en welke producten dat niet doen. We kunnen analysis maken op productniveau en kijken waar we winst kunnen behalen. We geven advies en kunnen meehelpen nieuwe producten te ontwikkelen of te zoeken die succesvol kunnen worden verkocht op uw webshop. Sommige producten zijn wellicht geschikt om te promoten via kanalen als Youtube,  Instagram of Pinterest

Meer Weten?
Vraag een offerte

De Juiste Gereedschappen Voor Het Mooiste Project, Elke Keer Weer.

BEKIJK EERDER WERK

We Brengen Uw Verkopen Naar Recordhoogte

met creatieve doordachte bewezen conversieverhogende ideeën

LATEN WE BEGINNEN